Képzéshez szükséges végzettség:Alapfokú iskolai végzettség, Egészségügyi alkalmasság
Képzés célja:A sütő- és cukrászipari szakember kiszámolja és kiméri a szükséges nyersanyagokat, cukrásztechnológiai alapműveleteket végez, cukrászati félkész- és késztermékeket készít. Igényeknek megfelelően egyszerű díszítő műveleteket végez a termékeken. Kenyereket, péksüteményeket és finom pékárukat készít hagyományos és korszerű eljárásokkal.
Tantárgyak (Szakmai követelménymodulok):Témakörök:
– Sütőipari termékek készítése és bemutatása
– Cukrászipari termékek készítése
– Sütő- és cukrászipari gépek, berendezések
– Munkavédelmi előírások
– Szakmai számítások
A tanfolyam díja:199.000.- Ft, KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉSI LEHETŐSÉG A TANFOLYAM IDEJE ALATT
Vizsga:A képzést követő vizsga szervezésében közreműködünk, a vizsga helyszíne az oktatás helyiszíne. Írásbeli vizsga; Projektfeladat: Sütő- és cukrászipari termékkészítés
Tanfolyami időpontok:"A" hétköznapi csoport: szerda-péntek 16:30-20:30
"B" hétvégi csoport: szombat 08:00- 14:00
Az időpontok a hallgatók igénye szerint változtathatók.
A képzés díja csak 199.000.- Ft melyet akár kamatmentes részletekben is törleszthetsz!
A tanfolyamon az elméleti illetve a gyakorlati órákat sokéves tapasztalattal rendelkező főiskolai és egyetemi végzettségű oktatóink végzik.
A képzést követő vizsga szervezésében közreműködünk, a vizsga helyszíne az oktatás helyszíne.
Már most jelentkezz sütő- és cukrászipari szakember tanfolyamunkra, hogy használható tudás birtokában, piacképes szakmát szerezhess. A sütő- és cukrászipari szakember képzési programja itt elérhető. Az előzetes tudás mérését a felnőttképzésről szóló 2013. évi LXXVII. törvény (Fktv.) és egyéb vonatkozó jogszabály előírásai szerint biztosítjuk.
Hívj most!
Érdeklődni lehet:
+36-30/633-0073; 06/52-425-794 ;
info@forba.hu;
forbamail@gmail.com
A KEDVEZMÉNYEK NEM ÖSSZEVONHATÓAK.