Képzéshez szükséges végzettség:nincs
Képzés célja:A képzés célja, hogy a résztvevők elsajátítsák a helyi hagyományos népi ételek – levesek, főételek, sütemények, kelt tészták – elkészítésének elméleti alapjait, megismerjék a kapcsolódó recepteket, majd a gyakorlat során begyakorolják azok elkészítésének különböző technikáit, alkalmazzák a szükséges konyhai technológiákat, feldolgozzák a nyers- és alapanyagokat, használják megszerzett ételkészítési ismereteiket.
Tantárgyak (Szakmai követelménymodulok):A helyi népi gasztronómia elméleti alapismeretei
Népi gasztronómia gyakorlat
A tanfolyam díja:Kérjen ajánlatot
Vizsga:
Tanfolyami időpontok:"A" hétköznapi csoport: hétfő-szerda 16:30-19:00
"B" hétvégi csoport: szombat 08:00- 13:00
Az időpontok a hallgatók igénye szerint változtathatók.
A Népi mesterségek (gasztronómia) tanfolyamon az elméleti illetve a gyakorlati órákat sokéves tapasztalattal rendelkező főiskolai és egyetemi végzettségű oktatóink végzik.
Az időpontok a hallgatók igénye szerint változtathatók.A népi mesterségek (gasztronómia)képzési programja itt elérhető.Már most jelentkezz álláskeresési kompetenciák fejlesztése tanfolyamunkra, hogy használható tudás birtokában, piacképes tudást szerezhess.
Hívj most!
Érdeklődni lehet:
+36-30/633-0073; 06/52-425-794 ;
info@forba.hu;
forbamail@gmail.com
A KEDVEZMÉNYEK NEM ÖSSZEVONHATÓAK.