Menü
H-Cs: 08:00-16:30, P: 08:00-15:00
+36 52 425 794 +36-30 633 0073
4024 Debrecen, Batthyány u. 12.
info@forba.hu, forbamail@gmail.com
Népi mesterségek (gasztronómia)
Vendéglátó, Szállodaipari, Idegenforgalmi Képzések
Nehézségi fok:
  • TantermiiOnlinei
  • kb. 2 hónap (80 óra)
  • Indulás:2025.01.18.
  • Helyszín:
Az indulási időpont csak tájékoztató jellegű, a jelentkezés folyamatos.
A tanfolyam jellege:tanúsítványt adó képzés
Programkövetelmény azonosító száma:E/2020/000179, B/2020/000734
Képzéshez szükséges végzettség:nincs
Képzés célja:A képzés célja, hogy a résztvevők elsajátítsák a helyi hagyományos népi ételek – levesek, főételek, sütemények, kelt tészták – elkészítésének elméleti alapjait, megismerjék a kapcsolódó recepteket, majd a gyakorlat során begyakorolják azok elkészítésének különböző technikáit, alkalmazzák a szükséges konyhai technológiákat, feldolgozzák a nyers- és alapanyagokat, használják megszerzett ételkészítési ismereteiket.
Tantárgyak (Szakmai követelménymodulok):A helyi népi gasztronómia elméleti alapismeretei
Népi gasztronómia gyakorlat
A tanfolyam díja:Kérjen ajánlatot
Vizsga:
Tanfolyami időpontok:"A" hétköznapi csoport: hétfő-szerda 16:30-19:00
"B" hétvégi csoport: szombat 08:00- 13:00
Az időpontok a hallgatók igénye szerint változtathatók.

A Népi mesterségek (gasztronómia) tanfolyamon az elméleti illetve a gyakorlati órákat sokéves tapasztalattal rendelkező főiskolai és egyetemi végzettségű oktatóink végzik.

Az időpontok a hallgatók igénye szerint változtathatók.A népi mesterségek (gasztronómia)képzési programja itt elérhető.Már most jelentkezz álláskeresési kompetenciák fejlesztése tanfolyamunkra, hogy használható tudás birtokában, piacképes tudást szerezhess.

Hívj most!

Érdeklődni lehet:
+36-30/633-0073; 06/52-425-794 ;
 info@forba.hu;
forbamail@gmail.com

A KEDVEZMÉNYEK NEM ÖSSZEVONHATÓAK.

Jelentkezz a tanfolyamra