ELÉRHETŐSÉGEINK:
Telefonszám: 06-52/ 425-794
Mobil: +36-30/ 633-0073
Cím: 4024 Debrecen, Batthyány u. 12.

Nyitvatartás:Hétfő-Csütörtök 08:00-16:30; Péntek 08:00-15:00

Web: www.forba.hu

Email: info@forba.hu , forbamail@gmail.com

Nyilvántartásba vételi szám: E-000645/2014.


MOT.hu - Magyar Oktatási Tájékoztató Forba 

Hírlevél


Név:

Email:

Magunkról

A Forba Oktatási és Felnőttképzési Központ-ICMM Kft. 2009-ben alakult azzal a céllal, hogy szakemberei egyre magasabb szinten és elérhető áron indítsanak tanfolyamokat, képzéseket. Irodánk Debrecenben a Batthyány utca 12. szám alatt található. A jövőben az ország több nagyvárosában szervezünk képzéseket, tanfolyamokat és tréningeket mind egyéni, mind vállalati hallgatóink részére. Nekünk Ön a legfontosabb! Bármilyen kérdése van, bizalommal fordulhat hozzánk, munkatársainkhoz. Ha tanfolyamra szeretne jelentkezni, klikkeljen a JELENTKEZÉS-re, vagy válassza ki az Önnek megfelelő tanfolyamot a bal oldali menü oszlopból és töltse ki a jelentkezési lapot, vagy személyesen az irodánkban is jelentkezhet.

 

Oktatóink szakképzett a felnőttképzésben többéves gyakorlattal rendelkező elismert szakemberek. Igény szerint megfelelő létszám esetén kihelyezett tanfolyamokat, képzéseket is tartunk. Bármilyen jellegű tanfolyam, képzés illetve továbbképzés leszervezését és lebonyolítását vállaljuk, legyen szó cégekről, vállalatokról, magánszemélyekről. Tanfolyamaink között OKJ-s tanfolyamok, akkreditált tanfolyamok, szakképzések, szakmai képzések és továbbképzések, számítástechnikai és nyelvi tanfolyamok, tréningek, külföldi munkára (pl. hajósmunka) felkészítő tanfolyamok vannak. Az oktatásokat jól felszerelt, klímatizált tantermekben, kellemes légkörben bonyolítjuk. A szakmai gyakorlati oktatások (pl.gyógyszertári asszisztens, kisgyermekgondozó, ügyintéző titkár, műkörömépítő, kozmetikus, szakács, hajópincér) jól felszerelt új tanműhelyekben vagy gyakorlati oktatási helyszíneken történnek.

Referenciáink, partnereink: Nemzeti Munkaügyi Hivatal Szak- és Felnőttképzési Intézet (NMH SZFI), Nemzeti Család és Szociálpolitikai Intézet (NCSSZI), Felnőttképzési Akkreditáló Testület (FAT), Egészségügyi Továbbképző Központ (ETI), Kenézy Kórház, Debreceni Orvos- és Egészségtudományi Centrum (DEOEC), Bükkvidéki Vendéglátóipari Zrt., Barhács és Társa Kft., Türr István Képző és Kutató Intézet, FAG, Nyíradonyi Vagyonkezelő, Széchenyi István Mezőgazdasági Szakképző Iskola, Povolny Ferenc Szakmunkásképző Intézet, DMJV Egyesített Bölcsődei Intézménye, FÜTI Omega Kft., Simonyi úti Óvoda, Debreceni Idősek és Csökkentlátók Otthona.

Klimatizált géptermünkben 25 számítógépből álló számítógépparkal rendelkezünk, amit folyamatosan fejlesztünk. Hallgatóink a számítógépeket, és az internetet ingyen használhatják.

Cégek és vállalatok részére számítógép, illetve oktató termeinket kedvező áron bérbe adjuk.

Cégjegyzék szám: 0909017292
Nyilvántartásba vételi szám: E-000645/2014.

Felnőttképzést kiegészítő tevékenységeink:

Előzetes tudásszintfelmérés – Képzéseink résztvevőinek előzetesen meglévő tudását, kompetenciáit a résztvevő, illetve a megrendelő kérése felmérjük, és ahol lehetséges, figyelembe vesszük.

Képzési szükségletek felmérése és képzési tanácsadás – Célja, hogy a a szolgáltatást igénybe vevőket segítsük az elképzeléseinek, személyes előképzettségének, szakmai tapasztalatainak, és munkával kapcsolatos céljainak legmegfelelőbb képzés megtalálásában.

Képzés hatékonyságának növelése – Célja a közfoglalkoztatásból való kivezetés támogatása, a képzés hatékonyságának javítása, mely az együttműködés és motiváció, a konfliktuskezelés, valamint a tanulási technikák területeinek fejlesztésére terjed ki.

Munkavállalás elősegítése – Célja, hogy a szolgáltatást igénybe vevők felkészítést kapjanak a munkaerő-piacra való kijutáshoz.

 

Letölthető jelentkezési lap


Nyomtasd ki a kupont és máris több ezer forint kedvezményben részesülsz!!

Már elindultak a beiratkozások a 2017 tavaszi tanfolyamainkra. Akik most beiratkoznak, rendkívüli kedvezményekben részesülnek.

 

Jelentkezés oktatónak
 

Hallgatói vélemények

Sz. Ákos

Ingatlanközvetítő és Értékbecslő tanfolyam

Az ICMM KFT.- FORBA Oktatási és Felnőttképzési Központ, Ingatlanközvetítő és Értékbecslő tanfolyamát végeztem el. Az oktatás logikusan, jól felépített, az oktatók szakmailag profik, segítőkészek és türelmesek, fontos számukra, hogy megértsük az anyagot, ne csak "leoktassák"! A tananyag magas színvonalú, átlátható, érthető és naprakész. A cég biztosított számunkra kellemes környezetet az oktatáshoz, és lehetőséget adtak a szakdolgozat elkészítésénél a plusz szakmai konzultációkra. A tankönyvcsomag nagyon jó volt, tényleg nagyon segítette a felkészülést. Megfelelő volt a szombati időpont, így nem zavarta a munkaidőt, jó csapat alakult ki! Más tanfolyamon is vettem már részt, de eddig, messze ez a legprofibb !!! Köszönöm! Ákos!

H. Tamás

Ingatlanközvetítő és értékbecslő tanfolyam

A FORBA Oktatási és Felnőttképzési Központ-ICMM Kft. Ingatlanközvetítő és értékbecslő tanfolyamán vettem részt! Az iskola nagyon rugalmasan kezelte, hogy csak a tanfolyam indulását követően tudtam érdemben kapcsolódni, és minden segítséget megadtak, hogy ez ne akadályozzon a tanulásban. A tankönyvcsomag nagyon megkönnyítette a felkészülésemet. A jó hangulatú csoport és a sok érdekes, hasznos újdonság mellett hamar elrepültek a szombati oktatások. Az ingatlanügyletekről és,jogszabályi környezetről olyan hasznos dolgokat tanultunk,ami már önmagában megéri a képzés díját,hiszen ezek tudatában szakmailag felkészülten vághatok bele a tervezett lakásvásárlásba. Az előadók lelkes hozzáállásának köszönhetően lehetőség volt díjmentesen plusz konzultációkat tartani a dolgozat elkészítésének megkönnyítése érdekében. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a tanfolyamot,különösképpen azt,hogy itt végezze el!!!

Ildikó

Kisgyermekgondozó- nevelő tanfolyam

Köszönetnyilvánítás Köszönetemet szeretném kifejezni a FORBA Oktatási és Felnőttképzési Központ – ICMM Kft.-nek, hogy a “Kisgyermeknevelő” tanfolyamán 2011-ben részt vehettem.Rövid időn belül sikerült egy bölcsődében elhelyezkednem, ahol a visszajelzések alapján úgy érzem sikerül helytállnom. Ez annak is köszönhető, hogy kiváló oktatók segítették azt, hogy mind elméletileg és mind szakmailag elsajátíthattam mindazt,ami a kisgyermekek gondozásához – neveléséhez szükséges. Üdvözlettel: Ildikó

Enikő

Kisgyermekgondozó- nevelő

2011-ben vizsgáztam az ICMM KFT- nél, kisgyermek gondozó, -nevelő szakon. Jó lehetőségnek találtam ezt a képzést. Kiváló előadóink voltak, az órák érdekesek, még azok is ameiket ,,száraz,, ismeretanyagnak tartottunk. Sok példával illusztrálva, kérdéseinkre választ kapva jobban bevésődtek az új információk. Szinte családias, jó hangulatban, humorral fűszerezve, mégis kellő komolysággal gyarapíthattuk ismereteinket. Élmény volt újra az iskolapadba ülni, s csoportunk tanulóiból valódi, összetartó kis közösség formálódott. A tanfolyam elvégzése óta kisgyermeknevelőként dolgozom. Az újonnan szerzett ismeretanyagból sokat profitálok, s a képzés ill. a vizsga alatti sikerélményeim magabiztosabbá tettek. Enikő

Melinda

Kisgyermekgondozó- nevelő tanfolyam

Kedves Csaba! Áprilisban végeztem el nálatok a kisgyermekgondozó-nevelő tanfolyamot, amivel sikerült elhelyezkednem Budapesten. A 13. kerületben fogok szeptembertől dolgozni. Ezúton szeretnék még egyszer megköszönni mindent Neked. További kellemes nyarat!

Barbara

Kézápoló-műkörömépítő, lábápoló tanfolyam

A lábápoló és kézápoló-műkörömépítő tanfolyamot a FORBA-NÁL végeztem el. Nagyon elégedett voltam a tanfolyam szervezésével, lebonyolításával.Az oktatók felkészültek és színvonalasan oktattak.A gyakorlati oktatás nagyon profi volt. :) Köszönöm nektek Barbi

J. Ágnes

Ügyintéző titkár tanfolyam

Az ICMM Kft.-FORBA-nál végeztem el az Ügyintéző titkár tanfolyamot. Mivel ez a tanfolyam emelt szintű, így a tanfolyam végeztével a fizetésem is emelkedett (elég sokkal). A tanárok felkészültek, magas színvonalon oktattak, a képző nagyon rugalmas és segítőkész volt mindenben.Már voltam más OKJ-s tanfolyamon is, de biztosan állíthatom, hogy az ICMM Kft-Forba a legjobbak között van. Köszönök mindent Ági

Nagy Sándorné

Ügyintéző titkár

Ezúton szeretném kifejezni köszönetemet a szervezőknek, tanárainknak, hogy részt vehettem az ügyintéző titkári tanfolyamon. Szinte családias hangulatban teltek a tanórák. Köszönöm a sok-sok bátorítást, az önzetlen és magas színvonalú oktatást, mind elméletben és gyakorlatban egyaránt. Segítőkész tanáraimnak köszönhetem, hogy a vizsga után másfél hónappal már megkaptam az új kinevezésemet, mint igazgatási referens, főelőadó. Nagy Sándorné

Barbara

Óvodai dajka

Az ICMM KFT.-nél FORBA végeztem az Óvodai dajka tanfolyamot.A tanfolyamon a tanárnők nagyon felkészültek és aranyosak voltak. Rengeteg dolgot tanultunk a tanfolyamon és a gyakorlaton. Ennek köszönhetően Óvodai dajkaként el is helyezkedtem, jelenleg ebben a szakmában dolgozok. Nagyon köszönöm a lehetőséget. Barbara

Andrea

Lábápoló

Lábápolóként végeztem februárba.A gyakorlati oktatás kiemelkedő, felkészült, jó szakemberek vezetésével történik.

F. Orsolya

Cukrász tanfolyam

Cukrász tanfolyamon vettem részt az ICMM – FORBA-nál. Nagyon meg voltam elégedve a képzéssel, barátias légkör, segítőkész tanárok. A képző a kéréseinket, kérdéseinket korrektül, gyorsan és rugalmasan kezelte. A gyakorlati képzés is FANTASZTIKUS volt, A cukrász gyakorlati tanárnővel mindig nagyon jól éreztük magunkat. Orsi, Cukrász

Judit

Lábápoló

Régóta játszottam a gondolattal,hogy elvégzem a lábápoló szakmát. Több képzőhely honlapján keresgéltem, míg végül a FORBA-t szemeltem ki…. mint kiderült jól választottam…..oldott, jóhangulatú tanfolyami órákon sajátítottuk el a pedikűr szakma fortélyait … a tanfolyamon mindig örömmel vettem részt, így kellemes emlékeket őrzök erről az időszakról….. Judit

Mária

Gyógyszertári asszisztens

Köszönetemet szeretném kifejezni a tanáraimnak és a tanfolyam szervezőjének, a lehetőségért és a biztatásért.Azért mert tanfolyam befejezése előtt sikerült elhelyezkednem mint gyógyszertári asszisztens. Persze nincs megállás augusztusi vizsgáim után a szakasszisztensi képzésen is szeretnék helyt állni. Mária

Mate

Szakács tanfolyam

Az ICMM kft által szervezett és lebonyolított szakács tanfolyamot 2011-ben végeztem el ! A tanfolyam során elméleti és gyakorlati oktatásban részesültem, mely kifogástalanul felkészített a vizsgákra ! Tanáraim napra készek voltak és ami fontos nem csak tanítják de dolgoznak is a vendéglátásban ezért mindig az aktuális gasztronómiai trendnek megfelelő dolgokkal is foglalkoztunk, a hagyományos magyar konyha mellett ! A tanfolyam nagyon rugalmas órarenddel rendelkezett tanáraim pedig rendkívül türelmesek voltak ráadásul kis 12-15 fős csoportban mindenkivel külön tudtak foglalkozni! Pozitívum még hogy a tanfolyam során az ICMM kft gondoskodott egy idegen nyelv megismertetésével is! A szakács bizonyítványommal külföldön tudtam elhelyezkedni és tovább fejleszteni a gasztronómiai tudásomat!

Attila

Gázfogyasztóberendezés- és csőhálózat szerelő

A FORBA-nál végeztem el, a Központifűtés és csőhálózat szerelő tanfolyamot, majd utána 1 hónap alatt a Gázfogyasztóberendezés és csőhálózat szerelő tanfolyamot. Ennek a tanfolyamnak köszönhetően munkám lett(mivel az egyik osztálytársam beszélt a főnökével és ő föl vett) aminek azóta is nagyon örülök.Most külföldre akarok menni ebben a szakmában. Nagyon köszönök mindent a képzőnek. Üdv Attila

Erika

Kéz- és lábápoló műkörömépítő tanfolyam

A kéz- és lábápoló műkörömépítő bizonyítványomat az ICMM KFT.- FORBA -nál szereztem. A képzéssel teljes mértékben meg voltam elégedve,a tanárok szakmai felkészülése,hozzáértése kitűnő volt,nagyon segítőkészek voltak. A gyakorlati órák szuperek voltak nagyon jó hangulatban teltek,az oktatónk egy végtelen rendes, türelmes, szakmailag verhetetlen oktató. Nagyon jó kis hangyaboly csapat alakult ki. Köszönöm szépen FORBA.