ELÉRHETŐSÉGEINK:
Telefonszám: 06-52/ 425-794
Mobil: +36-30/ 633-0073
Cím: 4024 Debrecen, Batthyány u. 12.

Nyitvatartás:Hétfő-Csütörtök 08:00-16:30; Péntek 08:00-15:00

Web: www.forba.hu

Email: info@forba.hu , forbamail@gmail.com

Nyilvántartásba vételi szám: E-000645/2014.


MOT.hu - Magyar Oktatási Tájékoztató Forba 

Hírlevél


Név:

Email:

Magunkról

A Forba Oktatási és Felnőttképzési Központ-ICMM Kft. 2009-ben alakult azzal a céllal, hogy szakemberei egyre magasabb szinten és elérhető áron indítsanak tanfolyamokat, képzéseket. Irodánk Debrecenben a Batthyány utca 12. szám alatt található. A jövőben az ország több nagyvárosában szervezünk képzéseket, tanfolyamokat és tréningeket mind egyéni, mind vállalati hallgatóink részére. Nekünk Ön a legfontosabb! Bármilyen kérdése van, bizalommal fordulhat hozzánk, munkatársainkhoz. Ha tanfolyamra szeretne jelentkezni, klikkeljen a JELENTKEZÉS-re, vagy válassza ki az Önnek megfelelő tanfolyamot a bal oldali menü oszlopból és töltse ki a jelentkezési lapot, vagy személyesen az irodánkban is jelentkezhet.

Oktatóink szakképzett a felnőttképzésben többéves gyakorlattal rendelkező elismert szakemberek. Igény szerint megfelelő létszám esetén kihelyezett tanfolyamokat, képzéseket is tartunk. Bármilyen jellegű tanfolyam, képzés illetve továbbképzés leszervezését és lebonyolítását vállaljuk, legyen szó cégekről, vállalatokról, magánszemélyekről. Tanfolyamaink között OKJ-s tanfolyamok, akkreditált tanfolyamok, szakképzések, szakmai képzések és továbbképzések, számítástechnikai és nyelvi tanfolyamok, tréningek, vannak. Az oktatásokat jól felszerelt, klímatizált tantermekben, kellemes légkörben bonyolítjuk. A szakmai gyakorlati oktatások (pl.gyógyszertári asszisztens, kisgyermekgondozó, ügyintéző titkár, műkörömépítő, szakács) jól felszerelt új tanműhelyekben vagy gyakorlati oktatási helyszíneken történnek.

Referenciáink, partnereink: Nemzeti Munkaügyi Hivatal Szak- és Felnőttképzési Intézet (NMH SZFI), Nemzeti Család és Szociálpolitikai Intézet (NCSSZI), Felnőttképzési Akkreditáló Testület (FAT), Egészségügyi Továbbképző Központ (ETI), Kenézy Kórház, Debreceni Orvos- és Egészségtudományi Centrum (DEOEC), Bükkvidéki Vendéglátóipari Zrt., Barhács és Társa Kft., Türr István Képző és Kutató Intézet, FAG, Nyíradonyi Vagyonkezelő, Széchenyi István Mezőgazdasági Szakképző Iskola, Povolny Ferenc Szakmunkásképző Intézet, DMJV Egyesített Bölcsődei Intézménye, FÜTI Omega Kft., Simonyi úti Óvoda, Debreceni Idősek és Csökkentlátók Otthona.

Klimatizált géptermünkben 25 számítógépből álló számítógépparkal rendelkezünk, amit folyamatosan fejlesztünk. Hallgatóink a számítógépeket, és az internetet ingyen használhatják.

Cégek és vállalatok részére számítógép, illetve oktató termeinket kedvező áron bérbe adjuk.

Cégjegyzék szám: 0909017292
Nyilvántartásba vételi szám: E-000645/2014.

Felnőttképzést kiegészítő tevékenységeink:

Előzetes tudásszintfelmérés – Képzéseink résztvevőinek előzetesen meglévő tudását, kompetenciáit a résztvevő, illetve a megrendelő kérése felmérjük, és ahol lehetséges, figyelembe vesszük.

Képzési szükségletek felmérése és képzési tanácsadás – Célja, hogy a a szolgáltatást igénybe vevőket segítsük az elképzeléseinek, személyes előképzettségének, szakmai tapasztalatainak, és munkával kapcsolatos céljainak legmegfelelőbb képzés megtalálásában.

Képzés hatékonyságának növelése – Célja a közfoglalkoztatásból való kivezetés támogatása, a képzés hatékonyságának javítása, mely az együttműködés és motiváció, a konfliktuskezelés, valamint a tanulási technikák területeinek fejlesztésére terjed ki.

Munkavállalás elősegítése – Célja, hogy a szolgáltatást igénybe vevők felkészítést kapjanak a munkaerő-piacra való kijutáshoz.

Minőségpolitikánk

Szervezetünk, a debreceni székhelyű ICMM Kft. legfőbb célja a színvonalas felnőttképzési tevékenység. Ezen belül társaságunk döntően a résztvevők munkaerőpiacon történő érvényesülését elősegítő szakmai képzésbe történő bekapcsolódást segítő felzárkóztató képzéseket kíván folytatni, elősegítve ezzel az általános foglalkoztatást, illetve a munkahelyek megtartását.
Elsősorban székhelyünk vonzáskörzetében kívánunk az álláskeresők, munkavállalók és a vállalkozók számára lehetőséget nyújtani arra, hogy magas szakmai színvonalú képzés során sajátíthassanak el tanfolyamainkon a munkavállalást, továbbtanulást, illetve az önálló vállalkozást egyaránt segítő korszerű ismereteket. Minden feltételt biztosítunk ahhoz, hogy eredményesen elsajátíthassák a képzési programokban meghatározott elméleti és gyakorlati ismereteket, és a sikeres teljesítéssel megszerzett ismereteik, képességeik, illetve képesítésük segítse elő munkavállalásukat, eredményesebbé tegye munkájukat. Fentieken túl lehetővé kívánjuk tenni a hátrányos helyzetű rétegek felzárkózását is.
Képzési tematikánkat és módszereinket a központi követelmények, a résztvevők, illetve megrendelőink igényei, munkatársaink és oktatóink véleménye és tapasztalatai alapján határozzuk meg, és az érdekeltek igényeinek rendszeres figyelembe vételével fejlesztjük. Intézményünk vezetése, szervezeti egységei és valamennyi munkatársa elkötelezett és felelősséget érez a jogszabályokban meghatározott és a szakmailag elvárható minőségi követelmények kielégítése, valamint a képzési tevékenység folyamatos fejlesztése iránt. Ennek megvalósulása érdekében minőségbiztosítási rendszert működtetünk, melynek keretében minőségpolitikánkat, stratégiánkat és képzési tevékenységünket – külső és belső partnereink véleményét különösen figyelembe véve – folyamatosan figyelemmel kísérjük, rendszeresen felülvizsgáljuk, tényszerű adatok, visszajelzések alapján értékeljük, és tervszerűen fejlesztjük.

2015 év


2. § (3) bb)

oktatókkal szembeni elégedettség

2.1. X.

70 %

71%

tárgyi feltételekkel szembeni elégedettség

2.2. VI.

80 %

71%

éves mérleg

2.2. VII.

pozitív

pozitív

2. § (3) bd)

elégedettség, további képzések megrendelése

3.3.4. VII.

100 %

91 %

2. § (3) be)

képzési és vizsgadíj

3.3.3.  II.

normatíva

normatíva

csoportlétszáma (elmélet/gyakorlat)

24/12

24/12

OKJ-s vagy záróvizsga átlaga

éves terv

3,9

lemorzsolódási arány

éves terv

8%

elégedettség átlaga

70 %

79%

2. § (3) ca)

minimális elégedettség

2.1. X.

50 %

79%

ismételt panaszbeadvány

0

0-ismételt panasz nem volt

min. vizsgaeredményesség

cél-20%

86%

2. § (3) cc)

vezetői vélemény

2.1. VI.

pozitív

pozitív

2. § (3) df)

adatok nyilvánosságra hozásának időpontja

3.3.3. II.

max. 45 nap

40 nap

2. § (3) g)

értékelő lapok és 2 éves fejlesztési terv

1.4.2.
II. 3-4.

elkészül

elkészült

2016 év


2. § (3) bb)

oktatókkal szembeni elégedettség

2.1. X.

70 %

73%

tárgyi feltételekkel szembeni elégedettség

2.2. VI.

80 %

80%

éves mérleg

2.2. VII.

pozitív

pozitív

2. § (3) bd)

elégedettség, további képzések megrendelése

3.3.4. VII.

100 %

89 %

2. § (3) be)

képzési és vizsgadíj

3.3.3.  II.

normatíva

normatíva

csoportlétszáma (elmélet/gyakorlat)

24/12

24/12

OKJ-s vagy záróvizsga átlaga

éves terv

3,9

lemorzsolódási arány

éves terv

8%

elégedettség átlaga

70 %

78%

2. § (3) ca)

minimális elégedettség

2.1. X.

50 %

78%

ismételt panaszbeadvány

0

0-ismételt panasz nem volt

min. vizsgaeredményesség

cél-20%

89%

2. § (3) cc)

vezetői vélemény

2.1. VI.

pozitív

pozitív

2. § (3) df)

adatok nyilvánosságra hozásának időpontja

3.3.3. II.

max. 45 nap

40 nap

2. § (3) g)

értékelő lapok és 2 éves fejlesztési terv

1.4.2.
II. 3-4.

elkészül

elkészült

 

 

 

 

 

Letölthető jelentkezési lap


Nyomtasd ki a kupont és máris több ezer forint kedvezményben részesülsz!!

Már elindultak a beiratkozások a 2017 őszi tanfolyamainkra. Akik most beiratkoznak, rendkívüli kedvezményekben részesülnek.

 

Jelentkezés oktatónak
 

Hallgatói vélemények

Ildikó

Kisgyermekgondozó- nevelő tanfolyam

Köszönetnyilvánítás Köszönetemet szeretném kifejezni a FORBA Oktatási és Felnőttképzési Központ – ICMM Kft.-nek, hogy a “Kisgyermeknevelő” tanfolyamán 2011-ben részt vehettem.Rövid időn belül sikerült egy bölcsődében elhelyezkednem, ahol a visszajelzések alapján úgy érzem sikerül helytállnom. Ez annak is köszönhető, hogy kiváló oktatók segítették azt, hogy mind elméletileg és mind szakmailag elsajátíthattam mindazt,ami a kisgyermekek gondozásához – neveléséhez szükséges. Üdvözlettel: Ildikó

Melinda

Kisgyermekgondozó- nevelő tanfolyam

Kedves Csaba! Áprilisban végeztem el nálatok a kisgyermekgondozó-nevelő tanfolyamot, amivel sikerült elhelyezkednem Budapesten. A 13. kerületben fogok szeptembertől dolgozni. Ezúton szeretnék még egyszer megköszönni mindent Neked. További kellemes nyarat!

H. Tamás

Ingatlanközvetítő és értékbecslő tanfolyam

A FORBA Oktatási és Felnőttképzési Központ-ICMM Kft. Ingatlanközvetítő és értékbecslő tanfolyamán vettem részt! Az iskola nagyon rugalmasan kezelte, hogy csak a tanfolyam indulását követően tudtam érdemben kapcsolódni, és minden segítséget megadtak, hogy ez ne akadályozzon a tanulásban. A tankönyvcsomag nagyon megkönnyítette a felkészülésemet. A jó hangulatú csoport és a sok érdekes, hasznos újdonság mellett hamar elrepültek a szombati oktatások. Az ingatlanügyletekről és,jogszabályi környezetről olyan hasznos dolgokat tanultunk,ami már önmagában megéri a képzés díját,hiszen ezek tudatában szakmailag felkészülten vághatok bele a tervezett lakásvásárlásba. Az előadók lelkes hozzáállásának köszönhetően lehetőség volt díjmentesen plusz konzultációkat tartani a dolgozat elkészítésének megkönnyítése érdekében. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a tanfolyamot,különösképpen azt,hogy itt végezze el!!!

Mate

Szakács tanfolyam

Az ICMM kft által szervezett és lebonyolított szakács tanfolyamot 2011-ben végeztem el ! A tanfolyam során elméleti és gyakorlati oktatásban részesültem, mely kifogástalanul felkészített a vizsgákra ! Tanáraim napra készek voltak és ami fontos nem csak tanítják de dolgoznak is a vendéglátásban ezért mindig az aktuális gasztronómiai trendnek megfelelő dolgokkal is foglalkoztunk, a hagyományos magyar konyha mellett ! A tanfolyam nagyon rugalmas órarenddel rendelkezett tanáraim pedig rendkívül türelmesek voltak ráadásul kis 12-15 fős csoportban mindenkivel külön tudtak foglalkozni! Pozitívum még hogy a tanfolyam során az ICMM kft gondoskodott egy idegen nyelv megismertetésével is! A szakács bizonyítványommal külföldön tudtam elhelyezkedni és tovább fejleszteni a gasztronómiai tudásomat!

Sz. Ákos

Ingatlanközvetítő és Értékbecslő tanfolyam

Az ICMM KFT.- FORBA Oktatási és Felnőttképzési Központ, Ingatlanközvetítő és Értékbecslő tanfolyamát végeztem el. Az oktatás logikusan, jól felépített, az oktatók szakmailag profik, segítőkészek és türelmesek, fontos számukra, hogy megértsük az anyagot, ne csak "leoktassák"! A tananyag magas színvonalú, átlátható, érthető és naprakész. A cég biztosított számunkra kellemes környezetet az oktatáshoz, és lehetőséget adtak a szakdolgozat elkészítésénél a plusz szakmai konzultációkra. A tankönyvcsomag nagyon jó volt, tényleg nagyon segítette a felkészülést. Megfelelő volt a szombati időpont, így nem zavarta a munkaidőt, jó csapat alakult ki! Más tanfolyamon is vettem már részt, de eddig, messze ez a legprofibb !!! Köszönöm! Ákos!

Barbara

Kézápoló-műkörömépítő, lábápoló tanfolyam

A lábápoló és kézápoló-műkörömépítő tanfolyamot a FORBA-NÁL végeztem el. Nagyon elégedett voltam a tanfolyam szervezésével, lebonyolításával.Az oktatók felkészültek és színvonalasan oktattak.A gyakorlati oktatás nagyon profi volt. :) Köszönöm nektek Barbi

Nagy Sándorné

Ügyintéző titkár

Ezúton szeretném kifejezni köszönetemet a szervezőknek, tanárainknak, hogy részt vehettem az ügyintéző titkári tanfolyamon. Szinte családias hangulatban teltek a tanórák. Köszönöm a sok-sok bátorítást, az önzetlen és magas színvonalú oktatást, mind elméletben és gyakorlatban egyaránt. Segítőkész tanáraimnak köszönhetem, hogy a vizsga után másfél hónappal már megkaptam az új kinevezésemet, mint igazgatási referens, főelőadó. Nagy Sándorné

Erika

Kéz- és lábápoló műkörömépítő tanfolyam

A kéz- és lábápoló műkörömépítő bizonyítványomat az ICMM KFT.- FORBA -nál szereztem. A képzéssel teljes mértékben meg voltam elégedve,a tanárok szakmai felkészülése,hozzáértése kitűnő volt,nagyon segítőkészek voltak. A gyakorlati órák szuperek voltak nagyon jó hangulatban teltek,az oktatónk egy végtelen rendes, türelmes, szakmailag verhetetlen oktató. Nagyon jó kis hangyaboly csapat alakult ki. Köszönöm szépen FORBA.

Judit

Lábápoló

Régóta játszottam a gondolattal,hogy elvégzem a lábápoló szakmát. Több képzőhely honlapján keresgéltem, míg végül a FORBA-t szemeltem ki…. mint kiderült jól választottam…..oldott, jóhangulatú tanfolyami órákon sajátítottuk el a pedikűr szakma fortélyait … a tanfolyamon mindig örömmel vettem részt, így kellemes emlékeket őrzök erről az időszakról….. Judit

Barbara

Óvodai dajka

Az ICMM KFT.-nél FORBA végeztem az Óvodai dajka tanfolyamot.A tanfolyamon a tanárnők nagyon felkészültek és aranyosak voltak. Rengeteg dolgot tanultunk a tanfolyamon és a gyakorlaton. Ennek köszönhetően Óvodai dajkaként el is helyezkedtem, jelenleg ebben a szakmában dolgozok. Nagyon köszönöm a lehetőséget. Barbara

J. Ágnes

Ügyintéző titkár tanfolyam

Az ICMM Kft.-FORBA-nál végeztem el az Ügyintéző titkár tanfolyamot. Mivel ez a tanfolyam emelt szintű, így a tanfolyam végeztével a fizetésem is emelkedett (elég sokkal). A tanárok felkészültek, magas színvonalon oktattak, a képző nagyon rugalmas és segítőkész volt mindenben.Már voltam más OKJ-s tanfolyamon is, de biztosan állíthatom, hogy az ICMM Kft-Forba a legjobbak között van. Köszönök mindent Ági

F. Orsolya

Cukrász tanfolyam

Cukrász tanfolyamon vettem részt az ICMM – FORBA-nál. Nagyon meg voltam elégedve a képzéssel, barátias légkör, segítőkész tanárok. A képző a kéréseinket, kérdéseinket korrektül, gyorsan és rugalmasan kezelte. A gyakorlati képzés is FANTASZTIKUS volt, A cukrász gyakorlati tanárnővel mindig nagyon jól éreztük magunkat. Orsi, Cukrász

Attila

Gázfogyasztóberendezés- és csőhálózat szerelő

A FORBA-nál végeztem el, a Központifűtés és csőhálózat szerelő tanfolyamot, majd utána 1 hónap alatt a Gázfogyasztóberendezés és csőhálózat szerelő tanfolyamot. Ennek a tanfolyamnak köszönhetően munkám lett(mivel az egyik osztálytársam beszélt a főnökével és ő föl vett) aminek azóta is nagyon örülök.Most külföldre akarok menni ebben a szakmában. Nagyon köszönök mindent a képzőnek. Üdv Attila

Andrea

Lábápoló

Lábápolóként végeztem februárba.A gyakorlati oktatás kiemelkedő, felkészült, jó szakemberek vezetésével történik.

Mária

Gyógyszertári asszisztens

Köszönetemet szeretném kifejezni a tanáraimnak és a tanfolyam szervezőjének, a lehetőségért és a biztatásért.Azért mert tanfolyam befejezése előtt sikerült elhelyezkednem mint gyógyszertári asszisztens. Persze nincs megállás augusztusi vizsgáim után a szakasszisztensi képzésen is szeretnék helyt állni. Mária

Enikő

Kisgyermekgondozó- nevelő

2011-ben vizsgáztam az ICMM KFT- nél, kisgyermek gondozó, -nevelő szakon. Jó lehetőségnek találtam ezt a képzést. Kiváló előadóink voltak, az órák érdekesek, még azok is ameiket ,,száraz,, ismeretanyagnak tartottunk. Sok példával illusztrálva, kérdéseinkre választ kapva jobban bevésődtek az új információk. Szinte családias, jó hangulatban, humorral fűszerezve, mégis kellő komolysággal gyarapíthattuk ismereteinket. Élmény volt újra az iskolapadba ülni, s csoportunk tanulóiból valódi, összetartó kis közösség formálódott. A tanfolyam elvégzése óta kisgyermeknevelőként dolgozom. Az újonnan szerzett ismeretanyagból sokat profitálok, s a képzés ill. a vizsga alatti sikerélményeim magabiztosabbá tettek. Enikő